İSTANBUL / ESENYURT - Yusuf Özvatan Ortaokulu

Kas

8. sınıf öğrencilerine Okul Müdürü Özkan Dağ ve Müdür Yardımcısı Merve Selvi tarafından okul kuralları hatırlatılarak, LGS sınavında başarılı olmak için yapabilecekleri hususunda bilgi verildi.

Kas

Deneme sınavında burs kazanan 6. Ve 8. Sınıf öğrencilerimizle başarılarını daha da artırmak için neler yapılabilir  ve hedefleri hakkında sohbet ettik ve öğrencilerimizi tebrik ettik.

Kas

İstanbul Bilim Olimpiyatlarında ilk elemeyi geçip 2. aşamaya katlmaya hak kazanan 5. sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Burada Dursaydı Zaman...

Ekm

Özlem ÇELİKTUĞ  hocamiz 5 D/G/K /M sınıfları ile Ay in evreleri çalışmalarını  okulumuzun konferans salonu alanında sergilediler.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Töreni coşku ile gerçekleştirildi .

Ekm

Okulumuz öğrencileri 29 Ekim 100. yıl kutlamaları için okul bahçemizde coşkuyla 100. yıl marşını söyleyerek kareografilerini gerçekleştirdiler.

Ekm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuzda Afet Eğitimi  Bilinci eğitimi verildi.

Ekm

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi gezimiz. Okulumuzda resim ve müzik alanında yeteneği olan 8. Sınıf öğrencilerimizin bilgi ve donanımlarının artması ve hedef oluşturmalarına yardımcı olmak amacıyla gezimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikati başarı ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin rehberliği eşliğinde başarı ile bina dışından güvenli alanlara tahliye edildi.

"Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz Projesi"  kapsamında

"10-16 Mayıs Engelliler Haftası" pankart çalışması gerçekleştirilmiş olup okul panomuzda sergilenmektedir.

May

"Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz Projesi"  kapsamında  Otizm sınıfında kukla gösterisi etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Bilişim Haftası Panomuz